Nedrivning

Professionelt nedrivningsfirma

Med mere end 40 års erfaring i branchen kan vi forestå enhver type nedrivning. Vi koordinerer og udfører nedrivning af specielle og komplekse bygninger. Det kan være alt fra fabriksbygninger til anlæg og værker. Enten som total eller delvis nedrivning. Vi sørger naturligvis for, at alt arbejdet udføres på forsvarlig og lovlig vis, samt at materialet bortskaffes på klimavenlig vis.

Vælger du NKR Demolition Group til at varetage din nedrivning, får du altid et professionelt firma med:

  • Top moderne udstyr
  • +40 års erfaring 
  • Kompetente medarbejdere

 

Vi ved, hvordan nedrivningen skal udføres, så både sikkerhed, regler og miljø er i fokus. Som medlem af Dansk Sprængteknisk Forening og Dansk Industri kan du altid regne med, at vi er opdateret på gældende love og regler på området.

Nedrivning af bygninger og industrielle anlæg

Vi har en lang erfaring i branchen og kan derfor tilbyde nedrivning af enhver form. 

Uanset hvilket projekt du skal i gang med, kan vi hjælpe dig godt på vej med en effektiv nedrivning – enten total eller delvis.

Vi nedriver blandt andet:

  • Fabriksbygninger
  • Store bygninger i ejendomsbranchen
  • Industrielle anlæg
  • Værker

Vi sørger altid for miljørigtig nedrivning

‘Vi gør alt, der står i vores magt for at begrænse vores klimaaftryk. Derfor udfærdiger vi altid en plan for projektet, inden vi går i gang med arbejdet. Materialer bortskaffes på lovlig og miljøvenlig vis, og så genanvender vi det faktisk. Vi arbejder med en genanvendelsesgrad på 98%.

Vil du vide mere om professionel og miljøvenlig nedrivning? Kontakt os gerne i dag for en snak – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Brandoprydning

NKR har også kompetence til at udføre brandoprydning i fabrikker, skoler eller andre steder, hvor dele eller hele konstruktioner er blevet fjernet.

Vi udfører nedrivning i hele Danmark og Sverige