Knusning

Knusning - altid professionelt og sikkert

Mange bygge- og renoveringsprojekter kræver knusning af beton og andre materialer. Dette er nødvendigt for at kunne klargøre grunden til det nye byggeri. Knusningen gør det lettere at transportere og skille sig af med materialerne. NKR har det rette udstyr og ekspertisen til at udføre knusning af beton, tegl, asfalt og andre materialer. Vi hjælper dig godt videre med at få ryddet grunden, så den er klar til dit nye projekt. Vores dedikerede medarbejdere udfører altid opgaven hurtigt, effektivt og med omtanke for miljøet. 

Knusning af beton fra din nedrivning

Når vi knuser og bortskaffer beton fra byggerier eller andre steder, sørger vi for at genanvende det. Hvis ikke det kan genanvendes, bortskaffes det naturligvis på en forsvarlig måde. Når vi udfører selve knusningen, foregår det med stor omtanke for sikkerhed. Arbejdet udføres derfor altid af professionelle folk, der opfylder alle sikkerhedskrav og som ved, hvad de laver. 

Vi knuser også tegl, asfalt og meget mere

NKR er specialister i knusning af beton. Men det er ikke kun beton, som kan knuses og genanvendes efterfølgende. Vi har også stor ekspertise i knusning af andre materialer som f.eks. tegl og asfalt. Hvis du står overfor en opgave med andre materialer end beton, kan vi derfor også sagtens hjælpe dig. 

Er du i tvivl om, hvor vidt dine materialer egner sig til knusning? Så kan du altid kontakte os. Vi tilbyder altid professionel rådgivning og hjælper dig godt videre.

Knusning med genanvendelighed for øje

Beton og andre materialer kan ofte genanvendes efter knusning. På den måde behøver du ikke at lade det gå udover miljøet, når du fjerner gamle bygninger og opfører nye. De genanvendelige materialer kan ofte bruges til mange gode formål, blandt andet:

 

  • Nye byggematerialer
  • Kapillarlag/fugtspærre 
  • Bærelag for jord, skovveje, interne veje og parkeringspladser.
  • Som tilsætning i asfalt

 

Man behøver derfor ikke have dårlig samvittighed over at rive et ældre byggeri ned. Materialer kan ved knusning faktisk ofte genbruges på en god og miljøvenlig måde. Vi sørger naturligvis for at knuse beton og andre materialer effektivt. Derefter transporteres de videre, så de kan genanvendes til nye formål.  

Kontakt NKR Gruppen for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål til knusning? Vil du gerne selv genanvende din beton? Ønsker du et konkret tilbud fra os? Du er altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi frem til den bedste løsning for netop dig.

Kontakt os på: nedriv@nkr-as.dk eller ring til os på tlf.: +45 40 59 94 00

Her kan du udfylde din forespørgsel. Vi vil kontakte/give dig svar så hurtigt som muligt.