Demontering

1

Professionel demontering

Står du overfor et byggeprojekt, hvor gamle fabriksbygninger, værker eller industrianlæg skal fjernes fra grunden først? Det kan fremstå som en omfattende og uoverskuelig opgave. Men med den rette ekspertise og professionelt udstyr er vejen ikke lang. 

NKR tilbyder professionel og effektiv demontering af enhver slags. Vi har været i branchen i over 30 år og har derfor erfaring med at nedrive både bygninger og forskellige slags industrianlæg. Enhver opgave bliver udført med stor ekspertise, topmoderne udstyr og et hold af yderst kompetente medarbejdere, der ved, hvad de laver! 

Demontering af bygninger og industrielle anlæg

NKR udfører både nedrivning og nedskæring af maskin- og industrianlæg, fabriksbygninger og andre værker. Processen udføres altid med optimalt udstyr og med et højt fokus på sikkerhed. Vi har en hel maskinpark til rådighed, så vi kan udføre enhver form for demontering, lille som stor. Vores mobile knuseanlæg knuser op til 4.000 tons om dagen, og vores hydrauliske gravemaskiner har en kapacitet på 160 tons. Med en omfattende række af maskiner betyder det, at vi kan udføre demonteringen hurtigt og effektivt – og altid indenfor den aftalte deadline! 

Vi værner om miljøet og genanvender 98 %

NKR er markedsledende indenfor nedrivning og genanvendelse. Vores arbejdsgang vidner altid om en effektiv og sikker demontering. Samtidig vægter vi miljøet meget højt. Vi ved nemlig godt, at det er et emne, som vores kunder lægger stor vægt på. Til enhver opgave med demontering bliver der altid udarbejdet en arbejdsplan for kvalitet og miljø. På den måde får du den mest miljøvenlige demontering på markedet.

Vi forsøger altid at minimere vores miljømæssige fodaftryk, når vores arbejdsopgaver udføres. En yderst vigtig proces er vores genanvendelse. Vi har en genanvendelsesfaktor på 97 %, som er én af højeste på markedet. Vi arbejder alligevel stadig på at forbedre og optimere yderligere. 

NKR udfører altid demonteringen i henhold til foreskrevne miljø- og kvalitetssystemer. Desuden er vi medlem af flere brancheforeninger som Dansk Industri og European Demolition Association. Dermed er vi altid opdateret på de seneste regler og godkendte metoder i branchen. 

Kontakt NKR Gruppen for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål om, hvordan demonteringen af netop dit projekt kommer til at foregå? Vil du forespørge om en pris? Eller vil du høre mere om, hvordan vi genanvender og bortskaffer materialer? Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med dit byggeprojekt. Kontakt os på: nedriv@nkr-as.dk eller ring til os på tlf.: 40 59 94 00.