Asbestsanering

2021_03_25_Slussen_0323.1

Asbest findes i forskellige produkter som tagplader, tagpap og asfalt-produkter. Det findes også ofte i isolering i bygninger på varmerør, i vægge, gulve og lofter og ved isolering af ventilationsanlæg. Asbest optræder i et utal af former og blev i gamle dage typisk brugt som isolering, da det kunne klare en temperatur på 900 grader, hvilket gjorde det perfekt til isoloringsformål. 

I dag ved vi, at det er et skadeligt materiale, og derfor også et farligt materiale at afskaffe. Når man arbejder med materialer som indeholder asbest ved f.eks. nedrivning, kan det optræde som meget fint støv, der ikke kan ses, men som skader lungerne, hvis de udsættes for støvet. Hos NKR sørger vi for at asbest-saneringen lever op til alle gældende regler indenfor området. Det er yderst vigtigt, at asbest bliver behandlet korrekt, så vi undgår skader på miljøet og vores sundhed. 

2021_03_25_Slussen_0967.1
2021_03_25_Slussen_0081.1

Ved sanering af asbest ligger der lovmæssige krav og forholdsregler, som skal være opfyldt, for at kunne udføre arbejdet. Vi har i mange år arbejdet inden for sanering og kender derfor også alle krav og pligter, som skal opfyldes. Derfor kan vi også tilbyde en fordelagtig asbestsanering pris, da vi arbejder effektivt og metodisk for at kunne løse opgaven bedst muligt og på en tilfredsstillende måde. 

Kontakt NKR Gruppen for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål? Vil du forespørge om en pris? Eller vil du høre mere om, hvordan vi genanvender og bortskaffer materialer? Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med dit byggeprojekt.

Kontakt os på: nedriv@nkr-as.dk eller ring til os på tlf.: +45 40 59 94 00